logo

Voel de VMA drive!

Met meer dan 1.100 werknemers verspreid over 12 locaties in België en vestigingen in het buitenland zijn we een grote groep. Toch is er één iets dat ons bindt: de VMA drive!

Wat is die VMA drive nu precies?

Iedere collega is op een of andere manier gepassioneerd door techniek én gedreven om mee te bouwen aan duurzame, technologische en innovatieve oplossingen. Elke opdracht nemen we vol goesting en met veel toewijding aan. Die drive om sterke, kwaliteitsvolle resultaten neer te zetten, daar begint alles mee!

Bij ons kom je terecht bij een team vol getalenteerde professionals. We zijn stuk voor stuk geladen met positieve energie en dragen bij aan een fijne werksfeer. Omdat iedereen een belangrijke rol speelt, kunnen we steeds bij elkaar terecht. We zijn één team dat elkaar steunt en er samen voor gaat!

Samen groeien

Opleidingen

Nieuwe ontwikkelingen volgen zich snel op, daarom is het belangrijk dat ook jij blijft evolueren. We investeren in opleidingstrajecten en begeleiden je persoonlijk om in je job te groeien en zo een mooie carrière uit te bouwen.

Doorgroeimogelijkheden

We geloven dat talent beloond mag worden. Heb je de ervaring en ambitie voor meer verantwoordelijkheid? Dan bekijken we samen naar de mogelijkheden om door te groeien naar een nieuwe functie.

Zin in iets anders?

Gebouwencomplexen, ziekenhuizen, chocoladefabrieken of de automotive industrie, bij VMA hebben we een grote variëteit aan projecten. Heb je dus zin om binnen VMA eens iets anders te doen? Wij geven je die mogelijkheid.

Wat zeggen onze heroes

Vind jouw VMA drive!

Technieker

Geen verlichting zonder elektriciens, geen airco zonder monteurs en geen werkende machines zonder onze industriële techniekers. Onze arbeiders spelen een belangrijke rol en daarom waarderen we ze enorm!

Project Management

Een volledige werf leiden en de eindverantwoordelijkheid opnemen, dat is jouw ding. Je hebt de ambitie élke dag kwaliteit te leveren en het betrouwbaar aanspreekpunt te zijn voor collega’s, leveranciers en klanten.

Engineering

Onze engineers vinden voor alles een oplossing. Ze brengen elektrische ontwerpen duidelijk in beeld, ontwikkelen applicaties die elke machine in een fabriek met elkaar verbindt en gebruiken data-analyse zodat gebouwen minder energie verbruiken.

Office

Ook de purchaser die zorgt dat alle materialen tijdig worden aangekocht, de preventieadviseur die als een havik over de veiligheid waakt en de management assistant die elke bezoeker met een lach begroet, zijn niet weg te denken bij VMA.

Net afgestudeerd?

Kom je net van de schoolbanken en ben je klaar voor je eerste job? Bij VMA begeleiden we je graag bij het begin van je carrière. Je eerste projecten worden uitgevoerd onder de vleugels van een ervaren senior, waar je ook voldoende vrijheid krijgt.

Solliciteer vandaag nog.

Werk mee aan de mooiste projecten

Of het nu gaat om de tekenaar die alles feilloos opmeet, de elektricien die alle technieken veilig installeert of de project manager die zijn werf van A tot Z opvolgt, we zijn allemaal trots op ons werk. Je mag immers meewerken aan de mooiste en meest uitdagende (bouw)projecten van België!

Feel the vma drive

Onze kernwaarden

Bij VMA brengen we mensen, competenties en technologie samen in een community, waarbij we streven naar positieve verandering en duurzame samenwerking met onze werknemers, klanten en partners. Onze H.E.R.O.-waarden (Happener, Engaged, Reliable, One) vind je dan ook bij al onze collega’s en vestigingen terug.

H

Happener

Behendig, dynamisch en gedreven, bieden we oplossingen aan bij uitdagingen en zien deze niet als problemen.

Samen met de klant streven we naar “the next level”, ook wanneer deze buiten onze comfortzone ligt.

Een goede aanpak primeert bij ons boven snelheid; we kiezen steeds voor kwaliteit en langetermijnrelaties.

Zelf creëren we het momentum en wachten we niet op het juiste moment.

Engaged

E

Geëngageerd naar onze collega’s, onze werkgever, onze partners en onze planeet, hanteren we geen hiërarchie hierin.

Een klimaat waarbij mensen geëngageerd zijn én blijven wordt gecreëerd door in te zetten op talent, passie en competenties.

Elke dag streven we naar verbetering en verleggen we samen onze grenzen door meer dan ons best te doen.

Reliable

R

Waardering en vertrouwen zijn cruciaal; we kunnen op elkaars eerlijke feedback rekenen en vertrouwen erop dat deze opbouwend bedoeld is.

Gelijklopende procedures worden opgezet om zo de kwaliteit van onze projecten tussen de verschillende sites te waarborgen en iedereen gelijk te behandelen.

Wat we zeggen, doen we en wat we niet doen, communiceren we op een transparante manier.

Als betrouwbare partner gaan we voor langetermijnrelaties, zowel met onze klanten, leveranciers als onderaannemers.

One

O

Één grote familie, dat zijn we, met dezelfde doelen, waarden en normen.

Tijd maken om naar elkaar te luisteren, zowel tijdens informele als formele momenten, is essentieel. Hierbij waarderen we de frisse blik van een junior en vertrouwen we op de expertise van een senior.

Collega’s laten we nooit in de steek en wijzen geen schuld toe, maar steunen elkaar tijdens uitdagende momenten en blijven gaan voor het gemeenschappelijke doel.