vma jobs

Voel de VMA drive

Ben je geboeid door techniek? Van elektriciteit tot HVAC, van onderhoudstechnieken tot energie-efficiënte technologie? Dan vind je bij VMA een droomjob! Je werkt immers mee met de tofste collega’s aan de mooiste en meest uitdagende (bouw)projecten.

Jobs

in de kijker

Tender Engineer Industrial Automation

Binnen onze Industrial Automation afdeling zijn wij op zoek naar een ervaren Tender Engineer die onze commerciële afdeling technisch bijstaat om tot een grondig uitgewerkte projectscope en -kostprijsberekening te komen. Je komt terecht in een ervaren team die zelfsturend is en over de nodige skills en expertise beschikt om samen met jou te groeien.

Software Engineer HVAC

Als Software Engineer HVAC programmeer je PLC’s die de automatische aansturing van HVAC-apparatuur mogelijk maakt. Je voert uitgebreide tests uit en past je probleemoplossende vaardigheden toe om eventuele fouten of storingen op te lossen. Zo draag je bij aan een langetermijnondersteuning van de klant om energie-efficiëntie te bevorderen.

Junior Project Manager

Word een onmisbare schakel in ons team! Coördineer elektroprojecten van concept tot oplevering, beheer budgetten en word uitgedaagd om onze doelen te bereiken. Werk samen, communiceer effectief en groei als een professional, met ondersteuning van ervaren collega’s.

Hero life

Als echte helden zijn we gedreven om mee te bouwen aan duurzame, technologische en innovatieve oplossingen. Dat doen we door mensen, competenties en technologie samen te brengen in een community die werkt naar positieve veranderingen. Onze H.E.R.O.-waarden (Happener, Engaged, Reliable, One) vind je dan ook bij al onze collega’s en vestigingen terug. Geloof je in verandering en wil je eraan meewerken? Bij VMA ben je op de juiste plek!

Wat zeggen onze collega's

Coline

Lasser

Mijn job biedt veel flexibiliteit en opent heel wat deuren. Door mijn beroep kom ik op verschillende werven, waardoor elke dag anders is.

Jhalal

Project Manager

Bij VMA kan ik bij iedereen terecht met vragen. Als een familie helpen we elkaar om onze doelen te behalen.

Jakob

Project Engineer

De samenwerking tussen de projectleiders, tekenaars en werfleiders verloopt top. We zijn een positief team dat werkt naar een positief doel.

Loaded with positive energy?

Heb je zin om bij te dragen aan boeiende en uitdagende (bouw)projecten? Ben je enthousiast over techniek? Twijfel dan niet om te reageren op een van onze vacatures of om spontaan te solliciteren.