vma jobs

Voel de VMA drive

Ben je geboeid door techniek? Van elektriciteit tot HVAC, van onderhoudstechnieken tot energie-efficiënte technologie? Dan vind je bij VMA een droomjob! Je werkt immers mee met de tofste collega’s aan de mooiste en meest uitdagende (bouw)projecten.

Jobs

in de kijker

MOM Project Manager

Als MOM Project Manager vorm je dé brug tussen onze projectteams en onze klanten. Enerzijds sta je in voor het bewaken van de klantentevredenheid, anderzijds zie je toe op de efficiëntie van de verschillende projectteams en ben je voor hen het aanspreekpunt gedurende het volledige project.

Werfleider elektriciteit

Gepassioneerd door elektriciteit en techniek? Voel jij je op industrie projecten helemaal in je sas? Wil je jouw kennis uitbreiden, heb je zin om veel verantwoordelijkheid te nemen en mensen aan te sturen, en is veiligheid voor jou een topprioriteit?

Software engineer

Eén van de sterktes van onze oplossing is dat we onze eigen software – VMANAGER – aanpassen aan de noden van de klant. Het is maatwerk, waarvoor jij als Software Engineer de functionele analyse doet.

Hero life

Als echte helden zijn we gedreven om mee te bouwen aan duurzame, technologische en innovatieve oplossingen. Dat doen we door mensen, competenties en technologie samen te brengen in een community die werkt naar positieve veranderingen. Onze H.E.R.O.-waarden (Happener, Engaged, Reliable, One) vind je dan ook bij al onze collega’s en vestigingen terug. Geloof je in verandering en wil je eraan meewerken? Bij VMA ben je op de juiste plek!

Wat zeggen onze collega's

Coline

Lasser

Mijn job biedt veel flexibiliteit en opent heel wat deuren. Door mijn beroep kom ik op verschillende werven, waardoor elke dag anders is.

Jhalal

Project Manager

Bij VMA kan ik bij iedereen terecht met vragen. Als een familie helpen we elkaar om onze doelen te behalen.

Jakob

Project Engineer

De samenwerking tussen de projectleiders, tekenaars en werfleiders verloopt top. We zijn een positief team dat werkt naar een positief doel.

Loaded with positive energy?

Heb je zin om bij te dragen aan boeiende en uitdagende (bouw)projecten? Ben je enthousiast over techniek? Twijfel dan niet om te reageren op een van onze vacatures of om spontaan te solliciteren.